Løsninger

LØSNINGER TIL ALLE BEHOV


SALDI ERP - Regnskabsprogram gør administrationen af regnskabet, kunder, kreditorer og projekter hurtigere og mere effektivt. Med de mange automatiske funktioner, formindskes fejlmarginen og øger bundlinjen.

Regnskabsprogram


Et fleksibelt regnskabsporgram som kan tilpasses og integreres med andre løsninger efter jeres behov. 

Mange automatiske funktioner øger effektiviteten, mindsker fejl, og øger bundlinjen. 


Læs mere

SALDI Time-sagsstyrings program giver et hurtigt overblik over dine medarbejders timer, og overblik over virksomhedens sager/projekter. Med den integerede funktion i ERP kan man let bogføre, faktura og lave løn. Dette sikre en bedre udnyttelse af tid, og lavere omkostninger.

Time- sagstyring


Har du mange projekter, sager og behov for let og effektivt kunne administrere dette, har vi lavet et sagstyringsprogram hvor du får et let overblik over dine sager, timer mm. 

Programmet snakker automatisk sammen med vores regnskabsprogram, og derved sparer man både tid og omkostninger.


Læs mere

SALDI revisorprogram giver revisorer og eksterne bogholdere mulighed for at få deres egen platform hvorfra de kan oprette og administrere deres kunders regnskaber. Mulighed for at give dine medarbejder og kunder adgang til de forskellige regnskaber, og få fuld udbytte af alle regnskabsprogrammet mange funktioner. Inkluderet support, og årlig opdatering.

Revisorløsning


Er du revisor eller ekstern bogholder har vi lavet en løsning hvor I får jeres eget SALDI site, hvor du kan administrere alle dine kunder.


Læs mere

Få mere ud af dine løsninger


For at du kan få det meste ud af dine programmer har vi sørget for muligheden for at kunne opnå det størst mulige udbytte. 

SALDI ERP - Regnskabsprogram giver mulighed for at integere med eksterne samarbejdspartner. Som fakturafil, Magento, Woocommerce, Danløn og mange flere. Dette sikre dig at du få det bedst mulige udbytte af programmet. Automatisk bogføring af salg fra webshop.

Integration til eksterne 


Vi har samarbejde med flere eksterne leverandører til fakturaflow, webshop og mange flere. Vi arbejder løbende på at skabe nye integrationsmuligheder. 

POSsystem - Kassesystem - Kasseløsning fra DANOPOS til alle typer af virksomheder. Butikker, restauranter, barer, café, frisører, neglesaloner og mange flere. Fuld integreret SALDI regnskabsprogram giver automatisk bogføring af salget, og lagerstyring. Spar tid på administrationen, og omkostningerne og øg dit salg med DANOPOS.

Kasseløsning


Har du behov for kunne benytte dig af kasseløsning, har vi lavet DANOPOS kasseløsning, som kommer med fuld integreret SALDI regnskabsprogram. Automatisk bogføring, og lagerstyring.